Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Sorry Again!
15 January 2017 | 7:09 pm | 2 comments
Rasanya ni dah kali ketiga nana mintak maaf sebab tak post2 hadiah, untuk siapa yang link blognya masih active, nana dah comment kat post korang and dah letak kat cbox korang, just pm nana bagi detail and i will post terus, kalini takda tangguh2 lagi.

Nana mintak maaf sangat, nana sayang blog ni so masih nak teruskan blogging guna blog ni, jadi untuk korang yang pernah join GA NI , tolong pm secepat mungkin supaya nana tak tangguh2 lagi nak post. And nana mintak maaf jugak kepada sesiapa yang hadiah dia akan bertukar sebab ada sponsor yang tak post kat nana. Sorry sangat kat semua, nana sayang korang plus nana sayang diri nana. Taknak dekat akhirat nanti tak lepas sebab orang kata nana menipu diorang walaupun nana takda niat.

Korang boleh pm kat Facebook nana, Siti Farhaanah Burhanudin or Twitter, @rxwrr_ .

Sayang semua orang ToT