Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Few more days
6 November 2013 | 4:16 am | 0 comments


Assalamualaikum

Ehem so harini dah 6/11/13 . Lagi beberapa hari GA Nana yang pertama akan tamat . Yayy tak sabar nak tengok korang dapat hadiah ! Hahahaa . So Nana tak tau nak cakap pasal apa sekarang ni . I'm blank , something happen and I lost my memory haha k .

Err so , nak cakap . Pemenang masih belum diketahui buat masa ni , keh keh keh . For top referral every week , sorry Nana tak dapat buat . Sorry sangat-sangat . Nana is too busy with everything .

Next saya dah tak tau nak tulis apa . Jadi apa kata aku undurkan diri dulu LOL InsyaAllah pemenang yang bertuah itu bertuah . Eh apa ni lol

Asslamualaikum