Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Mintak ampun
14 October 2013 | 3:48 pm | 0 comments


Assalamualaikum

First of all , maaf sebab tak dapat nak ambik top referral semalam . Minta maaf sangat-sangat kepada korang yang join waaaa . Semalam Nana busy sangat dari pagi sampai malam . Sebabtu  Nana taknak janji pasal top referral setiap minggu . InsyaAllah kalau Nana sempat , Nana akan ambik top referral setiap minggu . Maaf sangat sangat ...

Nana pun tak dapat nak update selalu , semuanya disebabkan final exam ! Jadual final exam macam nak gila . Subject killer semua last-last . Sangat tak best . Lusa Nana ada paper 3 Sejarah and pysics(kot) . Then Khamis Chemistry . Next week Biology , Chemist , Physics and Add math . Shit -.-

So so so , maaf sangat-sangat kalau tak dapat nak update top referral . Tapi Nana akan cuba sedaya upaya untuk update jugak ! NANA HWAITING !

Oh and Selamat Hari Raya Aidiladha . Bermaaf-maafan sesama insan yang awak kenal . Jangan sombong-sombong . Oh saya sudah merepek .

Assalamualaikum

p.s gambar diatas tidak boleh dilihat oleh kanak-kanak dibawah umur . Sila tutup mata hahahahahah :p