Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Free
29 October 2013 | 4:57 am | 0 comments


Assalamualaikum

Hello hello whats up people ! So finally after 3 weeks stuggled for final exam (ye lah tu) , dinally i'm free . yayy tepuk sikit tepuk sikit . Hahahahhahaha omg i'm joking sila tepuk banyak lolololololol . Oh sorry i'm not in a good condition (eventhough I already finished my exam) . Hahahaha , omg what's wrong with me bij .

Ok be serious ehem ehem . So , finally Nana dah habis final exam dah dengan ini , maka tamatlah perjuangan Nana untuk form 4 ! yayy /tepuk tepuk/ Jadi , ini bermakna tahun depan saya telah menjadi tingkatan 5 dan merangkap senior high school kuikuikui . Ada korang kesah ? mesti takda kan ? Cemni ah cemni ah cemni ah . omggggggggg wth is wrong with meeeeeee . i'm sorry readers omggg aaa .

Ok serious . Jadi sekarang , Nana rasa sangat gembira kerana Nana tidak perlu pergi ke sekolah dah . I mean , kan dah nak hujung tahun lol . Padahal lepas habis spm mesti rindu nak masuk sekolah balik :c

Ohh whatever , nobody care about it . Ohh and welcome to my new followers . Yay peserta ramai followers tak ramai seperti peserta . Jadi Nana masih fikir nak abaikan je penyertaan dia or what hahahahaha . Tapi Nana ingat nak jadi baik . Ye lah ni kan first giveaway Nana . So beware , before Nana round2 , and nana rasa nak blacklist korang , baik korang follow ~

Ok bai ~ Oh btw , I'm wrting this at 4.50AM . So now I know why am I like this hahhaa . And i'm gonna update about semerbak prefect hi-tea later . The event was so fun !

Assalamualaikum