Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Dongsaeng
4 October 2013 | 5:26 pm | 3 comments
Assalamualaikum

Hello , it's Friday and now is 1:26AM . Harini Nana tak sekolah jadi Nana berasa sangat gembira kerana dapat online sampai ke pagi .Eii skema nya ayat . Hahaha so , dah dua hari Nana start exam and it was kinda good , I think ? Ye lah , kalau jawab sambil tersenyum takkan lah tak bagus kan ? hahaha . Ok let's go to the main topic !

Dongsaeng means adik . Today I would like to talk about a few of my dongsaeng . And of course they are kpoppers too . Just like their unnie ! hahaha .

Okay first , Anep . Let his real name be a secret because he didn't know I post this entry and he is including in this entry . Well Anep is 14 years old boy who lived in Selangor . Bias dia is Tiffany from SNSD ! We know each other at Habboon . Kitorang berdua tak berapa rapat mula-mula , sampailah satu hari Nana , Meor , Anep and others webcam . Since that , kitorang rapat sikit . And today , we are fangirling and fanboying over SNSD ! Harini first time Anep bercerita banyak benda dengan Nana and , harini hari paling lama kitorang chat ! Dari pukul 8.24 malam sehinggalah sekarang . Habis dekat skype sambung dekat twitter , habis dekat twitter sambung dekat skype . How sweet  . Dia ni selalu sangat tidur lambat dan selalu nampak dia dekat tl pagi-pagi buta , pada waktu orang tengah membuta hahahaha ! Finally , thanks sebab cakap-cakap dengan Naim (he is calling me Naim because my nickname in habboon is Nami) harini . It has been a long time since kita chat panjang-panjang right ? So thanks saeng :)

Next , Aliya Khaleena . We meet about 2 days ago at Twitter . Khaleena is 13 years old sweet girl . She lived in Selangor . She is EXOstan and I don't even know who is her bias . hahahahaha miandhae ekeke . Kitorang jadi 'agak rapat' since dia mintak account fanfic Nana . Kitorang banyak bercerita pasal fanfic , rated m blablabla . Fyi , she's reading rated m fanfic too . Hahahha omg she will kill me if she know that I post about this hahahaha . That's all about her , Nana tak banyak tau sangat pasal Khaleena sebab baru kenal kan . But I think kitorang boleh jadi kawan dalam masa yang panjang ^_^

The last one , NRH . I don't know her real name , she never told me ㅠ_ㅠ ni pun baru kenal dalam 2 3 hari . Since I active at my second acc . dia berumur 13 tahun and minat dekat beast kalau tak silap . Doojoon bias dia kut ? Waaaa saeng curik unnie punya ex  , at first , she told me that "unnie sama umur dengan abang kita" hahhh at that time Nana dah macam "omg omg nak ngorat abang boleh tak?" hahahhaa , gatal me is gatal ok . haha then she ask for my wechat and whatsapp and yeah , we be a good unnie and saeng ! proud of myself ! *tiba2* That's it , pasal dia ni pun tak banyak tau . Hope we can be a good friend for a long time saengi :D

Tunggu nanti dah investigate sampai dapat semua benda baru post balik pasal mereka hahahah . Okay sampai sini je lah harini punya post . Actually post ni ditulis pada pukul 1:26 pagi , but tak sempat nak post sebab Nana dah berlayar ke alam mimpi dulu ! Hahaha , jadi enjoy :p

Oh and yeah , this is their twitter . Do follow them :) 



Assalamualaikum