Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Top Referral
29 September 2013 | 12:46 pm | 1 comments


Assalamualaikum .

Yay harini dah genap 3 minggu GA start . Alhamdulillah dah dekat 80 orang ! Yay for me and yay for you ! Haha over excited sekejap . Ok back to the topic . Actually dah berapa message yang suruh buat top referral setiap minggu .

Ok let me list why I couldn't do that for now .

First : Saya terlalu terlalu busy . Sangat-sangat busy dah tak sempat nak online . Final exam is around the corner and I have to study untuk target SPM .
Second : Kalau buat top referral setiap minggu , takut nanti tak adil . Ada orang nak hadiah tu , ada orang nak hadiah ni . Nanti tak puas hati , 'kenapa dia dapat hadiah tu , aku dapat hadiah ni je' . Kan ?
Third : Orang yang selalu hantar chat tu anonymous . Kalau awak letak nama betul dan link blog awak mungkin saya boleh consider .

Okay that's it . Tapi takpalah , untuk menunaikan impian 'awak' ni , Nana akan buat top referral untuk 3 minggu terakhir . 13/10 akan bermula top referral setiap minggu . Yang lain ikut random.org . Suka tak suka tak ? Haha Good luck menjadi top referral !

Assalamualaikum