Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Some of them .
20 September 2013 | 4:01 pm | 0 comments


Assalamualaikum .

Annyeong , it has been two weeks since the giveaway started . Yayy Alhamdulillah ramai yang dah join . Tak sangka pulak dalam masa dua minggu dah dekat 50 orang yang join . Ye lah , blog ni kan tak ramai readers macam blog dulu . Siapa yang tak tau takpalah XD

Walaupun Nana sangat berpuas hati ramai yang join , but some of them tak ikut syarat pun . Yang pasal follow insta ke twitter ke tak kisah la sebab ada antara mereka yang memang dah bagitau diorang takda insta and twitter . Yang tak follow blog ni pulak apa cerita ? Tu belum lagi Nana check siapa yang tak klik iklan .

Nana bukan nak marah , just nak nasihatkan korang . Nanti apa yang korang dapat tu takkan halal . Bukan Nana sorang je yang sponsor hadiah-hadiah ni semua , ramai lagi yang sponsor . Mungkin Nana boleh halalkan apa yang Nana kasi but , maybe diorang tak boleh . So renung-renungkan dan selamat beramal ~

Tahniah kepada sesiapa yang dapat ikut syarat . Korang terbaik ! InsyaAllah semua menang :)