Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
8 November 2013 | 12:00 am | 146 comments
*UPDATED*

Assalamualaikum !


Harini Nana nak lancarkan segmen untuk Kpoppers ! Tapi kalau yang bukan kpoppers tu nak join pun sangat dialu-alukan . Jom tengok banner !


Hah tengok banner pun dah comel , jadi hadiah-hadiah dan syarat-syaratnya pun mesti comel . Ye dok ? So let's !

Syarat-syarat Penyertaan

  • Penduduk Malaysia dan WAJIB beralamat di Malaysia 
  • Buat satu entry bertajuk "Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !"
  • Copy je post ni dan paste kat html/entry korang . Takpayah type balik pun 
  • Hantar link entry korang kat ruangan komen entry ni SAHAJA . Kat tempat lain tak akan dilayan 
  • Pemenang akan dinilai melalui TOP REFERRAL dan Random.org
  • Kene ada akaun Twitter dan Blog 
  • Follow Blog NI
  • Tekan iklan nuffnang yang ada kat blog Nana
  • Penyertaan akan terbatal secara automatik kalau tak ikut syarat 

Senarai Hadiah mungkin akan ditambah lagi 


  • Mystery Present X1 by Shaza Kpop Online Shop
  • Exo Growl Hug Version X 1 by Milky Uyu Kpop Store
  • Infinite Destiny X 1 by Milky Uyu Kpop Store
  • Suju Bonamana B X 4 by Milky Uyu Kpop Store
  • Infinite New Challenge X 4 by Milky Uyu Kpop Store
  • EXO Shirt X 1 by Selling Kpop Stuff
  • SHINee Mirror X 1 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Big Bang Mousepad X 2 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Bangel Perempuan X 3 by Areena
  • Kpop Keychain X 10 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Love Keychain X 5 by Tia Mumtaz 
  • Kpop Random mini poster X 5 by Nanafana 
  • Jelly Bracelet X 4 by MrxKpop Shop Mlysia
  • Bloglist selama sebulan X 4 by Nurul Afifah
  • Earings X 2 pair by Tia Mumtaz
  • Lip tint X 1 by Tia Mumtaz


Follow blog/twitter/insta

A B C D E F G

Like



Others



Jadi Nana dengan bangganya ingin melancarkan giveaway yang pertama dari Nana . Giveaway bermula dari 8/9/2013 dan akan tamat pada 9/11/13 tepat 12 AM . Giveaway akan berlangsung selama 2 bulan , jadi korang ada masa untuk jadi top referral and random.org .

Korang kene alert dengan apa-apa pengumuman yang akan Nana kasi dekat blog ni . So korang , selamat berjaya :)

Labels: