Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Pencarian Sponsor Untuk GA
2 August 2013 | 4:37 pm | 0 comments


Assalamualaikum

Nana tengah cari sponsor untuk GA yang akan diadakan tak lama lagi . Tapi kalau korang nak sponsor tu biarlah ikhlas . Karang tak dapat apa pulak kan . And sesiapa yang nak sponsor tu janganlah main-main . I mean , sekejap nak , sekejap taknak . Okay ?

Barangan yang boleh disponsor :)
  • Kpop stuff 
  • Brooch / Notebook 
  • Tudung bawal / Selendang / Dress / Blouse
  • Gelang / Rantai / Cincin 
  • Buku / Novel
  • Dan lain-lain . Janji yang sesuai untuk dijadikan hadiah . Jangan korang nak sponsor kuih raya ke , air ke , makanan ke sudah la . Kalau boleh taknak hadiah yang berkaitan dengan blog .

Kelebihan kalau korang jadi sponsor :3
  • Bilangan likers atau followers untuk page or blog korang akan naik tup tup tup gitu .
  • Dapat naikkan traffic blog macam air terjun lajunya .
  • Kalau korang ada business online berkemungkinan besar sales akan meningkat .
  • Korang dapat kawan baru .

Kalau korang berminat nak jadi sponsor :

  1. Nama korang
  2. Barang yang korang nak sponsor
  3. Berapa banyak yang korang nak sponsor
  4. Gambar barang yang nak disponsor
  5. Url blog / page
  6. Syarat korang

Boleh hantar di Facebook / EMAIL Nana .

Amboi demand pulak Nana ni . Bukan apa , kita nak bagi kat orang biar barang yang elok . Ye kan ? Harap korang semua dapat beri kerjasama . Jasa anda semua amat dihargai ! >.<

Assalamualaikum :)