Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Kuch kuch ho ta hai
24 August 2013 | 2:27 am | 0 comments

Assalamualaikum !

Tajuk takda kene mengena dengan isi . Jangan tertipu .

Selamat Hari Raya korang korang semua yang baca blog ni . Lels ayat geli . Tak sempat sangat-sangat nak update selalu sekarang . Busy kalah perdana menteri ! Okay whatever ugh .

Novel insyaAllah akan disambung tak lama lagi kalau Nana ada masa nak post . And ada idea , sebab sekarang tengah sibuk dengan sekolah , homework and raya . And tengah siapkan novel untuk hantar kat publisher . Jadi kepada sesiapa yang memang ikut novel tu harap bersabar ye . Jangan ikut hati dan perasaan . LOL !

Abaikan nana yang di atas . Otak dia tak berapa nak betul buat masa ni . Mata dia dah terkelip-kelip depan laptop . Otak dia dah merewang ke tempat yang lain . Dia tunggu masa je nak rebah dan kroh kroh . Tido lah maknanya tu . Jangan fikir pengsan ke apa ke pulak .

Jadi pada pukul 2 pagi yang indah ini , Nana dengan segala hormatnya ingin memberitahu kepada semua readers , GA akan diadakan dalam masa terdekat ni . Kalau ada sesiapa yang nak sponsor masih boleh sponsor . Silakan-silakan . Kalau nk tau apa yang korang dapat kalau jadi sponsor , boleh tekan sini .

Buat masa ni ada beberapa sponsor yang memang betul betul nak sponsor . Alhamdulillah ramai jugak yang boleh sponsor . Kpoppers mesti suka punya GA ni . Hua hua hua . Kalau Nana nak join jugak boleh tak ? LOL . Boleh ke join GA sendiri ? Macam gila je . Tak pernah dibuat orang ye dok ?

Okay jadi kepada sesiapa yang nak sponsor boleh baca link yang dah diberi tadi . Yang mana ? Yang NI . Boleh ? Boleh contact melalui email/fb/twitter etc .

Jadi sampai disini sajalah post pada kali ini . Aduii Nana dah buat ayat retis . Menyampah aku . So gonna update about the GA sooooooooon insyaAllah kalau tak ada apa apa halangan .

Assalamualaikum !