Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Hai peminat :p
29 June 2013 | 6:24 pm | 0 comments

Assalamualaikum readers !

Korang dah baca kan short novel Nana ? Ekceli nak buat fanfic , tapi bila tulis2 rasa macam tak jadilah buat fanfic . Tengah2 skype ngan Qira tiba2 aku ranya dia "Tajuk untuk novel apa eh yang best ?" Dia pun cam terkezutss tiba2 aku nak buat novel . Ye lah takda angin takda ribut tiba2 tanya camtu kan .

Ekceli dapat idea untuk novel ni time tengah golek2 atas katil sambil dengar lagu . Nangis2 aku bayangkan cerita ni . Tapi yang aku bayangkan tu sikit je lah , ni ada tambah banyak . Tiba2 wujudnya Qira dan Fifi di dalam novel aku ! Terkejut tak terkejut tak ? K tak -.-

Ohh ehem aku merepek diatas sila abaikan . Lepastu Qira pun bagi macam2 tajuk untuk novel yang best2 belaka . Tapi Kau vs Dia menjadi pilihan hati ini . Jadi thanks to Qira sebab banyak tolong and bagi support ! Thanks jugak kepada bapak aku yang sentiasa mengutuk novel aku dan taknak mengaku yang novel aku best , tapi nak tau sambungan dia . Jasa korang beruda akan ku kenang . Ayat gila geli sehh !

Okay then , aku dah post Bab 2 tadi . Aku rasa macam bab 2 tu tak berapa best . Lagipun dadi dah mengata aku pasal Bab 2 tu . Dia kata tak best ! Jadi aku tukar banyak sebab taknak dia kutuk lagi , tapi aku pulak yang rasa kurang best . Tapi takpalah , insyaAllah aku akan improvekan lagi penulisan aku . Aku tak guna ayat skema sangat dalam novel aku . ayat coooool je ! Hehe

Jadi sampai disini sajalah coretan saya pada kali ini . Puihh ayat ! Aku akan tulis Bab 3 harini , insyaAllah kalau sempat harini jugak akan dipublish Bab 3 . Jadi nantikan dengan penuh kesabaran dan cabaran ! HWAITING !

Assalamualaikum !