Nanafana Beautiful World . Please be nice . Thanks . Follow | Dashboard
Nanafana

Suami yang comel dengan lesung pipitnya >.<

Suami yang sexy kalah serigala *O*
Skendel sementara :p
Bekas boifren XD
Buah hati pengarang jantung <3

Ini adalah mereka yang sentiasa menyerikan hidup saya . Mereka selalu dihati , di dalam beg , di dalam poket dan di pencil box ! Jadi sampai sini sajalah post untuk kali ini . Ceh ayat skema . I got to go . Nak pergi rumah Acik kata ayah . jadi bai bai :)


blblblblblbl

After a long break :)
15 June 2013 | 8:11 pm | 0 comments
Assalamualaikum and Annyeonghaseyo !

Dah lama rasanya tak update blog . Last sekali update pun pasal Dongwoon and tu hanya draft . Semua post sebelum ni telah didraftkan sebab banyak yang menyakitkan mata hati jiwa dan raga lols :p Jadi disebabkan blog ni takda post , nampak macam blog baru walaupun sebenarnya blog ni dah lama . So Nana akan buat intro sikit untuk siapa yang tak pernah baca blog ni :p

Mak ayah kasi nama as Siti Farhaanah . Dipanggil sebagai Nana/Hana . Telah keluar dari rahim ibu pada 18/9/1997 di Hospital Pantai Medical Center . Duduk di rumah dan belajar di sekolah . Seorang KPOPPERS yang sexy comel dan awesome . Ratu drama dan Ratu merepek . Tarikh yang takkan dilupakan oleh seorang anak iaitu 11/5 and 2/2 . Mempunyai ramai kawan yang gedik-gedik dan pandai-pandai belaka . Try to change because i'm not good enough for everyone .

Itulah serba sedikit mengenai saya yang comel lagi sexy ini . hoho . WARNING kepada semua orang , saya agak annoying kadang2 . Spazzing about kpop and fangirling is my hobby . Kalau awak tak suka boleh bai bai I don't care lol . Ok gambar2 suami saya ada dibawah :p

Suami yang comel dengan lesung pipitnya >.<

Suami yang sexy kalah serigala *O*
Skendel sementara :p
Bekas boifren XD
Buah hati pengarang jantung <3

Ini adalah mereka yang sentiasa menyerikan hidup saya . Mereka selalu dihati , di dalam beg , di dalam poket dan di pencil box ! Jadi sampai sini sajalah post untuk kali ini . Ceh ayat skema . I got to go . Nak pergi rumah Acik kata ayah . jadi bai bai :)


blblblblblbl